Fenerbahçe’de Başkanlık Yarışı Kızıştı! “İş bel altına da girebilir”

Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde, mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da adaylığını açıklamasını, eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar değerlendirdi.

AHMET ÇAKIR: BIÇAK SIRTI

Bursa’nın İnegöl ilçesini ziyaretinde açıklamalarda bulunan Çakar, “Dün akşam öğrendik ki Aziz Yıldırım aday. Çok büyük bir rekabet olur. Hatta ilerleyen günlerde iş bel altına da girebilir. Yani bel altı derken iftiralar, ne bileyim eski hesaplaşmalar falan, sevmediğim işlerdir. Kim kazanacak derseniz, bana göre tam bıçak sırtı. Fenerbahçe’nin içinde olsam anlayabilirim. Şu anda şu kazanır net diyemiyorum. ‘Kimin kazanmasını istiyorsunuz’ derseniz umurumda değil, bana ne. Ben Fenerbahçeli değilim ki” diye konuştu.

‘FENERBAHÇE’NİN 10 YILDIR ŞAMPİYON OLAMAMASINDA BİR TUHAFLIK VAR’

Hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki karşılaşmaya ilişkin de konuşan Çakar, lig şampiyonunun Galatasaray olacağını belirterek, şöyle konuştu:

“Eğer dünya çapında, 100 yıllık dünya futbol tarihinin en önemli sürprizlerinden biri olmazsa Galatasaray şampiyon. Önce Fenerbahçe yenecek, sonra gidecek Galatasaray bir de Konya’da yenilecek. Çok imkansız mı, hayır. Futbolda imkansız diye bir şey yok. Ama çok çok zor olduğunu sanırım siz de değerlendirirsiniz. Bir takımın, Fenerbahçe gibi çok önemli sivil toplum örgütünün, 10 yıl arka arkaya şampiyon olamaması hayatın olağan akışına terstir. Yani arka arkaya mesela yazı tura atıp da 10 defa yazı gelebilir mi. Teorik olarak gelebilir, ama bir tuhaflık var bu işte, 10 yıl olmuş. Üzerine kaybederlerse 11’e giriyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx